Reforma zgjedhore, ambasadorja Yuri Kim takim me Taulant Ballën
Sharr Travel

Reforma zgjedhore, ambasadorja Yuri Kim takim me Taulant Ballën

Takimi është në ambientet e parlamentit.

Mësohet se në qendër të diksutimeve ka qenë reforma zgjedhore.

Drafti përfundimtar i reformës zgjedhore ka shkuar në parlament, por nga opozita parlamentare kërkohet që të hapen listat. 

Kryeministri Edi Rama ka lënë të hapur mundësinë e një tryezë politike tre palëshe mes qeverisë, opozitës parlamentare dhe asaj jashtë parlamentare, por sipas tij, ajo që është arritur në marrëveshjen e Këshillit Politik nuk mund të zhbëhet.