Johhny Depp ndahet nga gruaja
Sharr Travel

Johhny Depp ndahet nga gruaja

Aktori mjaft i dashur për të gjithë i filmit “Piratët e Karaibeve”, Jonny Depp, ka treguar se është ndarë nga bashkëshortja e tij Amber Heard .

Aktori vendosi t’i jepte fund martesës së tyre 2-vjeçare. Ai ka deklaruar se Amber Heard e ka goditur dhe i ka prerë gishtin. Gjatë një udhëtimi më avjon ajo filloi të bëheshe shumë agresive dhe filloi ta gjuante aktorin.

Para gjykatës, Jonny Depp është shprehur se ka filluar të merrte drogë kur ishte në moshë shumë të re dhe nuk kishte një jetë të qëndrueshme.


MË SHUME NGA Magazina