Oprah Winfrey dhuron tjetër shumë të madhe në luftën kundër COVID-19
Sharr Travel

Oprah Winfrey dhuron tjetër shumë të madhe në luftën kundër COVID-19

Oprah Winfrey dhuron 3 milionë dollarë shtesë në përpjekjet e ndihmës kundër COVID-19 në Los Angeles të Jugut.

Dhurimi i Oprah Winfrey do të shkojë në South LA Forward, një koalicion i krijuar rishtazi i tre organizatave me bazë në Los Angeles – SoLA I Can Foundation, SEE-LA dhe Watts Healthcare Corporation, shkruan People.

Oprah Winfrey po vazhdon të mbështesë ata që kanë nevojë në mes të pandemisë në vazhdim të koronavirusit.

Fondacioni i Bamirësisë i Oprag Winfrey (OWCF) ka dhuruar 3 milionë dollarë për përpjekjet e ndihmës kundër COVID-19 në jug të Los Angeles, Kaliforni.

Donacioni u shpërnda në South LA Forward, një koalicion i krijuar rishtazi i tre organizatave bazë me bazë në Los Angeles: SoLa I Can Foundation, SEE-LA dhe Watts Healthcare Corporation.

South LA Forward u krijua me misionin e angazhimit për të siguruar 200 tonë ushqim të freskët për të ushqyer 80,000 persona dhe duke ofruar 200 bursa për ata që kanë humbur punën e tyre si rezultat i pandemisë.

South LA Forward gjithashtu synon të zgjerojë testimin për COVID-19 dhe kujdesin parësor për banorët e jugut të Los Angeles.

Për fondacionin, Winfrey tha në deklaratë se ajo po ndihmon ata që nuk kanë qasje në ushqim të shëndetshëm, cilësi në kujdesin shëndetësor dhe mundësitë arsimore.

Sa i përket asaj që do të bëjë donacioni i Winfrey, shefi i ekzekutivit të Watts Health, Dr. Roderick Seamster sqaroi: “Granti do t’i mundësojë Watts Healthcare të kryejë në mënyrë më efektive misionin e tij dhe të zgjerojë shumë aftësinë tonë për të siguruar kujdes për individët e Los Angeles-it të Jugut në rrezik nga COVID -19 për shkak të kushteve shëndetësore kronike. ”

Dhurimi i Winfrey vjen pas donacionit të paralajmëruar më parë prej 12 milionë dollarë në luftën kundër COVID-19 në Chicago, Nashville, Milwaukee dhe Kosciusko, Mississippi.

Në prill, Winfrey dhuroi 10 milionë dollarë për përpjekjet e ndihmës kundër COVID-19, 1 milion dollarë nga të cilat do të ndihmojnë ata që përballen me pasiguri ushqimore.


MË SHUME NGA Magazina