Producentët nuk duan që Ana de Armas ta marrë në premierë Ben Affleckun

Producentët nuk duan që Ana de Armas ta marrë në premierë Ben Affleckun

Ana de Armas do ta zbukurojë ekranin në filmin e ardhshëm për James Bondin, “No Time To Die”, i cili është caktuar të nisë shfaqjen nëpër kinema më 20 nëntor të këtij viti.

Dhe për të qenë i gjithë fokusi te protagonisti kryesor, Daniel Craig, shefat prapa këtij projekti duan që aktorja të shfaqet në premierë pa të dashurin e saj, Ben Affleck.

“Do të ishte një katastrofë po të ishte i gjithë fokusi te afeksioni publik i Benit dhe Anas që do ta linte nën hije evenimentin”, ka thënë një burim për The Sun.

Ana de Armas dhe Daniel Craig (Foto: Paul Drinkwater/NBCUniversal Media, LLC via Getty Images/GUliver)

Filmi për 007 ishte caktuar të niste shfaqjen gjatë muajit prill, mirëpo është shtyrë si pasojë e pandemisë së coronavirusit.

Javën e kaluar u konfirmuar se projekti i 25-të me radhë për Bondin dhe i fundit, ku Craig do ta luajë agjentin sekret, do jepet premierë në Shtetet e Bashkuara dhe në Britani të Madhe gjatë muajit nëntor.

Ana dhe Ben nisën lidhjen pas xhirimit të trilerit erotik, “Deep Water”, në vitin e kaluar, ndërsa në mars të këtij viti e bënë publike.