Gashi në albumin e ri ka një bashkëpunim edhe me legjendën e muzikës ‘Rock’

Gashi në albumin e ri ka një bashkëpunim edhe me legjendën e muzikës ‘Rock’

Këngëtari shqiptar ka zbuluar një bashkëpunim nga albumi.

Gashi brenda katër ditëve do ta publikojë albumin e tij të radhës të cilit, ai ia ka vendosur titullin ‘1984’.

Këngëtari me prejardhje nga Kosova para pak minutave, zbuloi një nga bashkëpunimet e këtij albumi, dhe lirisht mund të themi se adhuruesit e tij kanë për çfarë të presin.

Gashi përmes një postimi të bërë në Instagram njoftoi se ka ftuar Sting, për një duet pasi është njëri prej artistëve të preferuar edhe të ëmës së tij.