Zemaj: U vendos të krijohet lista e nevojave urgjente

Zemaj: U vendos të krijohet lista e nevojave urgjente

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka dhënë detaje rreth takimit të Grupit Ndër-Institucional për Menaxhimin e Incidenteve të kryesuar nga Ministri i Punëvë të Brendshme, Agim Veliu.

Zemaj ka thënë se u vendos që të bëhet lista e nevojave urgjente, që janë në kompetencë të këtij grupi dhe menjëherë të merren vendimet dhe masat e domosdoshme.


MË SHUME NGA Aktuale