Meta: Diaspora, shumë e rëndësishme për të ardhmen europiane të vendit

Meta: Diaspora, shumë e rëndësishme për të ardhmen europiane të vendit

Përfshirja më aktive e diasporës në proceset demokratizuese për të ardhmen europiane të vendit është shumë e rëndësishme.

Kështu u shpreh Presidenti Ilir Meta i cili zhvilloi sot një takim me bashkëthemeluesit e lëvizjes “Diaspora për Shqipërinë e Lirë”.

“Kënaqësi të prisja sot bashkëthemeluesit e Lëvizjes “Diaspora për Shqipërinë e Lirë”, Florian Haçkaj dhe Bledar Maliqi”,- bënë me dije Meta. “Përfshirja më aktive e diasporës në proceset demokratizuese dhe vendimmarrëse për të ardhmen europiane të vendit është shumë e rëndësishme”, – thekson Kreu i Shtetit./ATSh


MË SHUME NGA Mbarëshqiptare