ShSKUK: 480 pacientë të shtrirë me Covid, 45 në gjendje kritike

ShSKUK: 480 pacientë të shtrirë me Covid, 45 në gjendje kritike

Në kuadër të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, trajtim mjekësor po marrin 630 pacientë, prej tyre 480 të konfirmuar me Covid-19 pozitiv.

Nga numri i përgjithshëm i pacientëve, 389 janë me oksigjeno-terapi dhe 45 janë në gjendje kritike shëndetësore.

Në klinikat Covid të QKUK-së, janë të shtrirë 271 pacientë, 237 prej tyre Covid pozitiv, kurse 173 janë në asistim me oksigjen.

Në spitalet e rajonale ndodhen të shtrirë 359 pacientë, prej tyre 243 janë të konfirmuar me Covid, 225 janë me oksigjeno-terapi.

Keni kujdes!

Vendoseni maskën, ruani distancën dhe kujdesin për higjienën e juaj personale!


MË SHUME NGA Aktuale