Ridvan Berisha denoncon produkte të mykura në Gjilan

Ridvan Berisha denoncon produkte të mykura në Gjilan

Tashmë është bërë e zakonshme që të gjenden produkte të skaduara e të prishura nëpër markete në Kosovë.

Çdo ditë ka raportime për cilësinë e keqe të ushqimeve, e këtë gjë e dëshmon edhe gazetari, Ridvan Berisha përmes disa fotografive të publikuara.

Ai sot në “Viva Fly” në Gjilan kishte blerë “Hohe”, të cilat janë të mykura.

Dëshminë e pagesës dhe produktet i postoi në Facebook ku shkrun:

“Midis dy opcionesh e dilemash ne fakt:
A merret seriozisht raportimi jo publik dhe
A trajtohet me seriozisht raportimi publik?
Zgjodha opcionin e dyte, jo pse besoj shume megjithate ne reagim te vendosur e ne zbatim ligji”.


MË SHUME NGA Aktuale