Musa Selimi me fjalë të mëdha për Topallin!

Musa Selimi me fjalë të mëdha për Topallin!

Dekani i Fakultetit të Edukimit fizik dhe sportit të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, Musa Selimi, përgëzon futbollistin Jetmir Topalli, që tash e tutje do ta vazhdojë karrierën në futbollin turk përkatësisht në skuadrën Malatyaspor. 

 Topalli largohet nga Ballkani për tu bashkuar me skuadrës turke.

“Studenti ynë Jetmir Topalli një yll që po shndritë në fushën e futbollit, ai sot nënshkroi kontratë profesionale me ekipin turk Malatyaspor, Jetmiri shkonte në bibliotekë për të lexuar dhe përgatitur provimet ku edhe u vlerësua me nota shumë të larta!

Ai  është djalë i sinqertë e  shembull se si me punë arrihet shumë në profesion!