Ministri Zemaj raporton në Komisionin për Shëndetësi

Ministri Zemaj raporton në Komisionin për Shëndetësi

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale sot mban mbledhje.

RENDI I DITËS

1.     Miratimi i rendit të ditës;

2.     Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës: 29.07.2020

3.     Takimi me ministrin e Ministrisë së Shëndetësisë z. Armend Zemaj

Tema : Menaxhimi i situatës me ,,Covid 19 “

4.     Të ndryshme.
Vendi: N10 Koha: 10:00