Mbahet mbledhja e Komisionit për Legjislacion

Mbahet mbledhja e Komisionit për Legjislacion

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit sot mban mbledhje.

Rendi i ditës

Shqyrtimi i raportit me amendamente në Projektligjin nr.07/L-006 për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19 në territorin e Republikës së Kosovës


Vendi: N303 Koha: 09:00