Shqipëri: Demokratët vendosin për deputetët në 12 qarqe

Shqipëri: Demokratët vendosin për deputetët në 12 qarqe

Mësohet se Komisioni i Vlerësimit të Kandidatëve në PD, është drejt finalizimit të punës për përzgjedhjen e kandidatëve.

Abc News zbardh datat e votimit të kandidatëve për deputetë në Partinë Demokratike në 12 qarqe të vendit në kuadër të zgjedhjeve parlamentare të 25 prillit 2021.

Bëhet e ditur se:

Votimi për deputetë të PD në qarkun e Kukësit do të bëhet më 25 shtator, në Dibër më 26 shtator, në Gjirokastër më 27 shtator, në Berat më 28 shtator.

Votimi për deputetë të PD në qarkun Shkodër do të bëhet më 30 shtator, në Lezhë më 1 tetor, në Durrës më 3 tetor, në Vlorë më 5 tetor.

Qytetarët do votojnë për kandidatët për deputetë nga PD në rrethet Korçë më 7 tetor, në Fier më 8 tetor, dhe në Tiranë më 10 tetor.