Sërish tërmet në Lushnjë

Sërish tërmet në Lushnjë

Toka është lëkundur sërish dhe sërish lëkundjet janë ndjerë Lushnjë.

Më herët sot një tërmet me magnitudë 3.5 ra në Lushnjë.

Ndërsa lëkundjet që u regjistruan pak më parë ishin me magnitudë 4 dhe  ndërsa thellësia 5 km.

Lëkundjet janë regjistruar në orën 21:21 ndërsa të shumtë janë qytetarët që raportojnë se i kanë ndjerë ato.