Si për shokun e ngushtë, Tuna uron Ylli: Urime ditëlindja idiot!

Si për shokun e ngushtë, Tuna uron Ylli: Urime ditëlindja idiot!

Miqtë e ngushtë asnjëherë nuk e urojnë njëri-tjetrin me fjalët më të bukura, për të dëshmuar një miqësi të vërtetë, urimi duhet të jetë sa më i veçantë (nuk ka rëndësi nëse përfshihen edhe ofendime).

E pikërisht kështu ka vepruar edhe Tuna në urimin e saj për shokun e ngushtë, Yll Limanin i cili sot mbushi 26 vjet.

Teksa postoj këngën e tij të ri që e lansoj pikërisht në ditën e ditëlindjes “Buzët e kuqe”, Tuna ka shkruar: Urime ditëlindjen idiot.

Tuna dhe Ylli prej vitesh ruajnë një miqësi të mirë dhe vitë më parë bashkëpunuan  në këngën “A don hala”.