Fifi sqaron raportet që ka me Eneda Tarifën

Fifi sqaron raportet që ka me Eneda Tarifën

Edicionin i fundit i festivalit “Kënga Magjike”, u bë shkak që të përfliten raportet mes Eneda Tarofës dhe Fifit.

Kjo pasi pretendohej se pas festivalit, Fifi kishte prishur raportet me Eneda Tarifën, dhe e gjithë kjo për shkak të çmimit të parë të cilin e “rrëmbeu” këngëtarja nga Shqipëria.

E, një gjë të tillë Fifi e ka sjellur përsëri në vëmendjen të publikut, kur publikoj një fotografi përkrah Enedës.

“Për të gjithë ata që na duan dhe nuk na duan. Ne ishim dhe jemi shoqe”, ka sqaruar Fifi për publikun.