Ky është programi i sotëm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Ky është programi i sotëm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Sot në emisionin e mëngjesit "Mirëmëngjesi Kosovë", në Radio Televizionin e Kosovës (RTK), do të diskutohet për tema të ndryshme, për të cilat do flasin mysafirët e ftuar.

Mysafirë të parë janë Bukurie Bërbatovci dhe

Haxhi Bërbatovci. Ata flasin për DITËN BOTËRORE TË TË MOSHUARVE.

UNIVERSITETI I PRISHTINËS ME REKTOR TË RI
PRANIMI I STUDENTËVE TË RINJ
KUR PRITET TË NISË VITI I RI AKADEMIK?. Për.këtë i ftuar është Naser Sahiti.

Vlora Dumoshi -Ministre e Kulturës,Rinisë dhe Sportit, flet për PROJEKTET E MKRS-së.

Emisioni i mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, përpos bisedave në studio dhe lidhjeve të drejtpërdrejta nga vende të ndryshme të Kosovës, sjellë për shikuesit edhe storie të ndryshme të përgatitura nga gazetarët e RTK-së.


MË SHUME NGA Aktuale