Ky është programi i sotëm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Ky është programi i sotëm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Sot në emisionin e mëngjesit "Mirëmëngjesi Kosovë", në Radio Televizionin e Kosovës (RTK), do të diskutohet për tema të ndryshme, për të cilat do flasin mysafirët e ftuar.

Për të folur për MARRËVESHJEN PËR TURIZËM ME SHQIPËRINË E CILA KA SJELLË VIZITORËT E PARË NË KOSOVË. Të ftuar janë Fatos Cerenishti dhe Ruzhdi Kurtishaj, kryetar i Kuvendit të OEK-ut

Mysafir tjetër është Ali Lahu Internist reumatolog.

Gentiana Begolli, Kryetare e AGK-së, flet për 
NDARJEN E ÇMIMEVE TL GAZETARISË PËR STORIEN MË TË MIRË MBI VARFËRINË.

PËR KËSHILLA PËR FËMIJË PËR SIGURI NGA ENERGJIA ELEKTRIKE, do të ketë lidhje të drejtpërdrejt. I ftuar është Burim Islami - menaxher për siguri dhe shëndet në punë në KEDS.

Emisioni i mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, përpos bisedave në studio dhe lidhjeve të drejtpërdrejta nga vende të ndryshme të Kosovës, sjellë për shikuesit edhe storie të ndryshme të përgatitura nga gazetarët e RTK-së.