Mbahet mbledhja e Komisionit për Legjislacion

Mbahet mbledhja e Komisionit për Legjislacion

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit sot mban mbledhje.

Rendi i ditës


1.    Propozimi dhe miratimi i rendit të ditës;
2.    Shqyrtimi në parim i Projektligjit për të Drejtat Pronësore të shtetasve të huaj në Republikën e Kosovës   nr. 07/L-021;
3.    Shqyrtimi në parim i Projektligjit për të drejtën ndërkombëtare Private  nr. 07/L-033;
4.    Shqyrtimi i shkresës nga ish-Sindikata e nënpunësve dhe ish-sindikata e policëve të Kosovës të viteve 90-ta;
5.    Shqyrtimi i Raportit me Rekomandime i Avokatit të Popullit  të Republikës së Kosovës rasti A.nr. 452/2020, në lidhje me  mosaprovimin e propozimit të Odës së Avokatëve të Kosovës, për kandidatët anëtarë të Këshillit Prokurorial të Kosovës;
6.    Të ndryshme.
 
Vendi: N303 Koha: 11:00 


MË SHUME NGA Aktuale