10 çiftet e famshme me dallim të madh në moshë

10 çiftet e famshme me dallim të madh në moshë

Për këto çifte duket se mosha është thjesht një numër.

Shumë çifte të famshme kanë dallime të mëdha të moshës mes tyre por kjo gjë nuk i pengon të kenë lidhje të shëndoshë e të jetojnë të lumtur.

1. George Clooney dhe Amal Clooney, kanë 17 vite diferencë mes tyre.

2. Beyonce dhe Jay z kanë, 12 vite diferencë.

3. Emilie Livingston dhe Jeff Goldblum, kanë 30 vite diferencë.

4. Ellen DeGeneres dhe Portia de Rossi, kanë dallim prej 15 vitesh.

5.Dennis Quaid dhe Laura Savoie kanë 39 vite dallim.

6. Hugh Jackman dhe Deborra Lee-Furness kanë 12 vite dallim moshe nga njëri tjetri.

7. Alec Baldwin dhe Hilaria Baldwin kanë plot 22 vite diferencë.

8. Aaron Taylor-Johnson dhe Sam Taylor-Johnson, kanë po ashtu plot 23 vite dallim në moshë.

9Sarah Paulson dhe Holland Taylor, të cilat kanë plot 31 vite dallim.

10. Michael Douglas dhe Catherine Zeta-Jones, kanë gjithsej 25 vite dallim.

Ndonëse dallimi i tyre në moshë mund të duket mjaft i madh, këta çifte dëshmojnë se dashuria për njëri tjetrin e mund çdo pengesë.