Koronavirusi sot, vijojnë shifrat rekord të infektimeve

Koronavirusi sot, vijojnë shifrat rekord të infektimeve

Përditësimi i situatësë së Koronavirusit sot në Shqipëri:

Sipas buletinit ditor të Ministrisë së Shëndetësisë gjatë 24 orëve të fundit, në Shqipëri janë konstatuar këto shifra të infektimit me koronavirus:

Të infektuar të rinj         306  persona

Të vdekur                               4 persona

Të shëruar                         71 persona

 Testime gjithsej                114381 persona

Në përgjithësi, situate e koronavirusit dhe gjendja në spitale është si më poshtë:

Të infektuar gjithsej     18556 persona

Të  shëruar                         10466 persona

Të infektuar  aktivë            7621 perona

Humbje  jete                          469 persona

Gjendja në spitale është si më poshtë:

Të shtruar gjithsej    në spitale   260 persona

Terapi intensive                                15 persona

Në intubim                                           6 persona