Familja shqiptare, me biznes të suksesshëm në Turqi

Familja shqiptare, me biznes të suksesshëm në Turqi

Emisioni “Shqiptarët e Turqisë”, vizitoi përsëri një nga familjet turke me rrënjë shqiptare nga Selaniku, por kësaj here duke treguar sukseset e tyre që kanë arritur në Turqi.

Një nga pikat më turistike të Izmirit, afër çeshmes që quhet  Alaçati, është një vend i bukur një  fshat turistik, por ajo që e bënë më të bukur këtë fshat është sepse ndodhet një familje me rrënjë shqiptare e cila posedon një restaurant shumë të sukseshëm dhe të bukur.

Për më shumë rreth jetës se kësaj familje dhe biznesit të tyre në Turqi ndiqeni videon e plotë: