Mazhoranca rrëzon dekretin e Metës për Kodin Zgjedhor

Mazhoranca rrëzon dekretin e Metës për Kodin Zgjedhor

Ashtu siç pritej, mazhoranca rrëzoi këtë të enjte dekretin e presidentit Ilir Meta për Kodin Zgjedhor.

Ishin 96 deputetë që votuan pro rrëzimit të dekretit, duke e lënë kështu Kodin Zgjedhor të pandryshuar.

Presidenti e ktheu për rishqyrtim Kodin, duke i dhënë kështu një mundësi për reflektim mazhorancës, sipas tij. Ilir Meta ka qenë kundër ndryshimeve që ju bënë Kodit Zgjedhor dhe kërkon që të ruhet marrëveshja e 5 Qershorit./VP