KQZ-ja miraton planin operacional për zgjedhjet në Podujevë dhe Mitrovicën

KQZ-ja miraton planin operacional për zgjedhjet në Podujevë dhe Mitrovicën

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka akredituar vëzhguesit e radhës për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunën e Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut.

Gjithashtu në mbledhje është miratuar plani operacional për ditën e zgjedhjeve të zgjedhjeve të jashtëzakonshme në këto dy komuna.