Marc Gasol i bashkohet LA Lakers

Marc Gasol i bashkohet LA Lakers

Marc Gasol ka përforcuar radhët e LA Lakers.

Qendra spanjolle nënshkroi për dy vjet dhe do të ndjekë një tjetër titull të NBA me Lakers.

Për të nënshkruar me Gasol, Los Angeles shiti Javale McGee te Cleveland Cavaliers, në një operacion që dërgon gjithashtu Jordan Bell dhe Alfonzo McKinnie në LA.

Në moshën 35 vjeçare, Gasol ishte një nga veteranët më të lakmuar nga pretendentët. Warriors, Mavericks dhe Raptors morën pjesë në garën për të nënshkruar me të.