Situata me COVID në Shqipëri, seancat plenare vijojë normalisht

Situata me COVID në Shqipëri, seancat plenare vijojë normalisht

Komiteti i Ekspertëve ka vendosur që seancat plenare të parlamentit të zhvillohen edhe pse masat e fundit nuk lejojnë grumbullime mbi 10 veta.

Konferenca e kryetareve e zhvilluar këtë të mërkurë vendosi që seanca e fundit për këtë session parlamentar të jetë ajo e 17 dhjetorit, transmeton TvKlan.

Veç miratimit te kërkesës për ngritjen e komisionit hetimor mbi raportin e Dick Marty të përfshijë në një nga 3 seancat e dhjetorit dhe votimin e dekretit të kreut të shtetit që kthen për rishqyrtim ligjin për median.

Janë 36 projektligje, dekrete dhe marrëveshje qe duhet te votohen nga kuvendi brenda 17 Dhjetorit.


MË SHUME NGA Mbarëshqiptare