Ky është programi i sotëm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Ky është programi i sotëm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Sot në emisionin e mëngjesit "Mirëmëngjesi Kosovë", në Radio Televizionin e Kosovës (RTK), do të diskutohet për tema të ndryshme, për të cilat do flasin mysafirët e ftuar.

Mysafire e parë do të jetë Erisa Gashi blogere. Ajo flet për atë se ÇFARË ËSHTË NJË TUTORIAL ?

Kurse mysafurë të tjerë do të jenë Bojan Radic, logoped, kryetar i konferencës dhe
Ardita Zenullahu logopede dhe koordinatore e KONFERENCËS PËR AUTIZM.

Durim Gashi- koordinator në HANDIKOS, flet për FUSHATËN  VETËDIJËSUESE PËR QASJEN NËPËR SHKOLLA” SHKOLLA HAP DYERT E BOTËS’’.

Emisioni i mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, përpos bisedave në studio dhe lidhjeve të drejtpërdrejta nga vende të ndryshme të Kosovës, sjellë për shikuesit edhe storie të ndryshme të përgatitura nga gazetarët e RTK-së.


MË SHUME NGA Aktuale