Sllovakia mund Kosovën

Sllovakia mund Kosovën

Ka përfunduar edhe pjesa e dytë në ndeshjen e basketbollit ndërmjet Sllovakisë dhe Kosovës me rezultat 91:64.

Kjo ndeshje ishte e vlefshme për fazën para kualifikuese për botërorin 2023.

Kujtojmë se Sllovakia është një nga vendet që ende nuk e ka njohur Pavarësinë e Kosovës, transmeton KK.

Pavarësisht kësaj, himni i Kosovës është intonuar pak para se të nis përballja.