Ky është programi i sotëm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Ky është programi i sotëm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Sot në emisionin e mëngjesit "Mirëmëngjesi Kosovë", në Radio Televizionin e Kosovës (RTK), do të diskutohet për tema të ndryshme, për të cilat do flasin mysafirët e ftuar.

Mysafire e parë do të jetë Fatmire Cecelia -Drejtoreshë e Drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport, në Komunën e Vushtrrisë.
NIS MANIFESTIMI" TAKIMI I POETESHAVE SHQIPTARE"

Kurse Lebibe Topalli - piktore, drejtoreshë e festivalit ”Mural Fest”, flet përn PIKTURIMIN E MURALEVE

 

Ndërsa mysafir tjetër është Zeni Balazhi - artist.

 

Mysafir i fundit është Bislim Zogaj - drejtor i Agjencisë për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale. Ai flet për PUNIMET E SHTATOREVE.

Emisioni i mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, përpos bisedave në studio dhe lidhjeve të drejtpërdrejta nga vende të ndryshme të Kosovës, sjellë për shikuesit edhe storie të ndryshme të përgatitura nga gazetarët e RTK-së