Dështon mbledhja e Komisionit hetimor për privatizimin

Dështon mbledhja e Komisionit hetimor për privatizimin

Në mungesë të kuorumit ka dështuar mbledhja e Komisionit hetimor për procesin e privatizimit.

Në rend dite ishte caktimi i datave të intervistave për dëshmitarët, raporton Ekonomia Online.

Ndryshe të martën komisionin hetimor për procesin e privatizimit ka kërkuar që të shtohet numri i dëshmitarëve si nga ata vendor dhe ata ndërkombëtar.


MË SHUME NGA Aktuale