Kjo është gjendja aktuale në pikat kufitare

Kjo është gjendja aktuale në pikat kufitare

Të gjithë ata që dalin nga Kosova përmes pikës kufitare në Merdare nuk do të presin më shumë se 5 minuta.

Ministria e Punëve të Brendshme (MPB), konkrektisht Qendra për Menaxhimin Kufitar, ka njoftuar se sot nuk ka kolona në hyrje/daljet nga Kosova.

Gjendja në të gjitha pikat kufitare është e qetë dhe hyrjet e daljet janë nga 3 deri në 5 minuta.