KQZ-ja nuk certifikon listat e Vetëvendosjes dhe AAK-së

KQZ-ja nuk certifikon listat e Vetëvendosjes dhe AAK-së

Lëvizja Vetëvendosje nuk ka zëvendësuar kandidatët në listën e saj të cilët kanë problem me ligjin, që kanë qenë pesë prej tyre.

Në KQZ nuk është votuar për certifikimin e kësaj liste.

Vetëm pesë anëtarë kanë votuar për, kurse tetë kanë abstenuar.

Ndërsa, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës është certifikuar me 11 vota për si subjekt politik, ndërsa me 6 vota nuk është certifikuar lista e saj.