Influencerët kosovarë arrijnë 100 milionë klikime në platformat online

Influencerët kosovarë arrijnë 100 milionë klikime në platformat online

Djelmoshat nga Kosova Bardh Gashi (25) dhe Arton Uka (31) të njohur si KüsengsTV filluan kanalin e tyre në YouTube në viti 2016 ndërsa në Facebook dhe Instagram në vitin 2018.

Skeçet e tyre humoristike arrijnë të shikohen jo vetëm nga audienca shqiptare por edhe më gjerë. Gjithçka filloi në qytetin e tyre në Celle të Gjermanisë mirëpo nuk shkoj shumë gjatë dhe audienca u zgjerua në të gjithë Gjermaninë dhe vendet gjermanofolëse. 
Tani kanali i tyre në YouTube ka kaluar shifrën 350 mijë abonues ndërsa në të gjitha platformat KüsengsTV ka mbi 650 mijë ndjekës. 


Numri i të gjitha klikimeve, duke përfshirë të gjitha platformat kalon shifrën 100 milion. Gjermanishtja si gjuhë mjaft e folur edhe nga kosovarët kanali i Bardhit dhe Artonit ka arritur të kap vëmendjen edhe tek shqiptarët në kosovë dhe në viset tjera shqiptare.


Këto janë platformat e tyre online:

https://www.youtube.com/c/KüsengsTV/

https://www.facebook.com/KuesengsTV

https://www.instagram.com/kuesengs_tv/

https://kuesengs.com/

 


MË SHUME NGA Magazina