Shqipëri, shtatë të vdekur dhe 786 raste të reja me Covid-19

Shqipëri, shtatë të vdekur dhe 786 raste të reja me Covid-19

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale në Shqipëri bën të ditur se atje kanë ndërruar jetë shtatë persona si dhe janë shënuar 786 raste të reja me Covid-19.Ndërsa janë shëruar edhe 489 persona, duke e çuar numrin total të të shëruarve në 43,384.Në Shqipëri, numri i përgjithshëm i të prekurve nga koronavirusi ka shkuar në 71,441, kurse i të vdekurve në 1,310 dhe 26,747 raste janë aktive me Covid-19.

Ndërsa janë shëruar edhe 489 persona, duke e çuar numrin total të të shëruarve në 43,384.

Në Shqipëri, numri i përgjithshëm i të prekurve nga koronavirusi ka shkuar në 71,441, kurse i të vdekurve në 1,310 dhe 26,747 raste janë aktive me Covid-19.