PZAP njofton se ka pranuar ankesa nga 9 parti

PZAP njofton se ka pranuar ankesa nga 9 parti

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka pranuar ankesat e nëntë partive politike, pas moscertifikimit të kandidatëve për deputetë të disa subjekteve politike nga KQZ’ja përgjatë ditës së djeshme.

Lajmin e ka bërë të ditur Mul Desku, kryesuesi i Sekretariatit të PZAP’së, teksa ka shtuar se asnjëra nga partitë nuk ka ndërruar listat e kandidatëve për deputetë.

PZAP ka 72 orë për shqyrtimin e ankesave për subjektet politike.

KQZ, përgjatë mbledhjes së mbajtur në ditën e djeshme, bashkë me anëtarët e kryetaren e këtij emisioni, kanë votuar kundër certifikimit të listave të kandidatëve të disa fraksioneve politike, përfshi edhe atë të Vetëvendosjes.