​Një i mitur ngacmohet seksualisht

​Një i mitur ngacmohet seksualisht

Një person i mitur ka raportuar se është ngacmuar seksualisht në Mitrovicë.

Rasti ka ndodhur dje ku është konsultuar prokurori i shtetit dhe me rekomandim të së cilit pas intervistimit palët të lirohen në procedurë të rregullt.

Rasti vazhdon të hetohet. 


MË SHUME NGA Aktuale