Berisha e Zeneli vizitojnë Ambasadën e Kosovës në Francë

Berisha e Zeneli vizitojnë Ambasadën e Kosovës në Francë

“Kënaqësi e veçantë të jem mysafir bashkë me Arbër Zenelin në Ambasadën e Republikës së Kosovës në Francë. Faleminderit për mikëpritjen vëllazërore, zoti ambasador Qëndrim Gashi” – ka shkruar Valon Berisha në profilin e tij në Facebook.

Dy yjet e Kosovës vizituan Ambasadën e Kosovës në Francë dhe u takuan me ambasadorin, Qëndrim Gashi.