Rama: Patëm goditje të mëdha, do dalim më të fortë nga kjo fazë pandemie

Rama: Patëm goditje të mëdha, do dalim më të fortë nga kjo fazë pandemie

Brenda gjysmës së muajit mars do të mbyllim vaksinimin e mjekëve

Nga ana tjetër ne patëm goditjen e madhe të tërmetit, që ishte një goditje që i la të gjjithë pa cati, ishte goditje për të gjithë vendin. Duke e bërë këtë mandat të dytë, mandat karakteri, për të dëshmuar forcën e karakterit, për tu ngritur më të fortë. Sic po dalim më të fortë në procesin e rindërtimit, do të dalim më të fortë nga kjo fazë pandemie. Është fantastike që njerëzit këtu kanë vazhduar të punojnë, dhe të ndërtojnë.