​Limaj: Vendin do ta drejtojnë ata që e shanë dhe bën gjithë këtë polarizim

​Limaj: Vendin do ta drejtojnë ata që e shanë dhe bën gjithë këtë polarizim

Në shtatë vjetorin e themelimit të Nismës Socialdemokrate, kreu i kësaj partie ka kritikuar politikat e partive të tjera. Sipas tij, shtetin do ta drejtojnë ata po polarizuan dhe e degraduan atë.

Fatmir Limaj tha se shtatë vjet më parë ishin bashkuar për një zë ndryshe, i cili përfaqësuesen misionin dhe dëshirën e atyre për shërbim të vendit.

Tutje, sipas tij, Nisma Socialdemokrate asnjëherë nuk nxjerrë interesat e saj partiake para interesit të vet qytetarit.

"Sa më shumë ndjellni dhe përçani qytetarët. Sepse kjo sjell rezultatin e shkurtër dhe solidarizimi momental. Ata do e drejtojnë një vend që e kanë sharë druaj shumë që ky vend do të paguajë shumë për gjithë atë polarizim", ka deklaruar ai.

Kreu i kësaj partie, ka shtuar se për shtatë vjet janë sfiduar si Kosovë për shumë probleme. E që për këtë, u zotua se partia e tij ka kryer shumë punë.

Në përvjetorin e themelimit Nismës, ai ka përmendur edhe ish-partiakun e tij, i cili po gjykohet nga Specialja.

"Ti qëndrojmë përshëndetjet për një burrë të madh. Vazhdon të paguajë çmimin për të arriturat në Kosovë. Njerëzit vizionar qe krijojnë punë të mëdha asnjëherë nuk ju kthehet shpërblimi në kohën e duhur. Përshëndetje për ish-ushtarin e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Vlera dhe vepra e bacës Jakup dëshmon më së miri punën e tij. Sot Jakup Krasniqi është në Hagë për të arritur që ka kaluar Kosova. Ai është në Hagë pas pavarësisë së Kosovës", theksoi ai.

Limaj tha se janë krenar çfarë kanë prezantuar gjatë fushatës zgjedhore. Ai tha se nuk i takojnë atyre njerëzve që rrinë qosheve dhe presin rezultatet. Tutje, theksoi se do të vazhdojnë zhvillimin e zgjedhjeve brenda partisë.


MË SHUME NGA Aktuale