Enver Krasniqi zgjidhet kryetar i ri i Federatës së Boksit

Enver Krasniqi zgjidhet kryetar i ri i Federatës së Boksit

Federata e Boksit e Kosovës sot ka mbajtur kuvendin e rregullt të punës dhe zgjedhor, ku është zgjedhur kryetari i ri, nënkryetarët dhe anëtarët e bordit.

Sipas një njoftimi të Federatës, kuvendi u përfaqësua nga gjithsejtë 22 klube dhe 44 delegat plus 3 delegat nga tri shoqatat, gjyqtarëve, trajnerëve, delegatëve gjithsejtë 47 delegat me të drejt vote.

Prezent për të vëzhguar procesin nga afër ishte edhe sekretari i Komitetit Olimpik të Kosovës, Shasivar Haxhijaj.