8 Marsi, Basha: Pa gra të forta, nuk ka një Shqipëri të fortë

8 Marsi, Basha: Pa gra të forta, nuk ka një Shqipëri të fortë

Kreu i PD-së Lulzim Basha ka uruar të gjitha gratë shqiptare me rastin e 8 Marsit.

Urimi i kryetarit të PD, Lulzim Basha për 8 Marsin:

Në Ditën Ndërkombëtare të Gruas duhet të kujtojmë se:

Ju, gratë e Shqipërisë, jeni forca e vendit tonë.

Pa gra të forta, nuk ka një Shqipëri të fortë.

Me gra të forta - Shqipëria mund të përballet me çdo sfidë, dhe ne padyshim që kemi shumë sfida përpara nesh.

Ju meritoni një qeveri më të mirë. Një qeveri që kujdeset për ju.

Gëzuar Ditën Ndërkombëtare të Gruas të gjitha grave shqiptare!

Image