HBO acaron fansat e Game of Thrones shkak traileri i sezonit të tetë

HBO acaron fansat e Game of Thrones shkak traileri i sezonit të tetë

HBO ka publikuar trailerin e Game of Thrones për sezonin e tetë dhe të fundit të shfaqjes dhe fansat nuk janë të lumtur.

Seriali në tërësi konsiderohet një sukses masiv duke fituar 59 Emmy Awards, më të shumtën e çdo shfaqjeje, duke përfshirë Drama Seriale të Shquara në 2015, 2016, 2018 dhe 2019, megjithëse sezoni i fundit ishte edhe i pritur.

Traileri i ri (përmes Game of Thrones YouTube) zbuloi një numër të momenteve më ikonike të sezonit të fundit, të mbushura me SPOILERS dhe shumë fansa u përplasën për të shprehur pakënaqësinë e tyre.

Rimorkio u publikua të martën, duke grumbulluar pak më shumë se 30 milionë shikime, por mospërputhja midis dashurisë dhe urrejtjes është e qartë vetëm në pëlqimet dhe mospëlqimet.

Video  e cila përmbledh disa nga momentet kryesore nga sezoni i fundit  mori mbi 1 milionë pëlqime  dhe 2.7 K mospëlqime.

Ndërsa shumë fansa e vlerësuan shfaqjen brenda seksionit të gjerë të komenteve, shumë të tjerë shprehën pakënaqësinë e tyre me sezonin e fundit, shumë prej të cilëve e kishin dashur shfaqjen përpara gjashtë episodeve të fundit.

‘HBO e turpëron veten duke e postuar edhe këtë,’ tha një komentues  në faqen YouTube.

Një tjetër shtoi, ‘Unë as nuk mund ta sjell veten për të ri-shikuar të gjithë shfaqjen për shkak se sa keq përfundoi. E cila është një turp sepse katër sezonet e para janë absolutisht flakë’.

Shumica e fansave nuk përmendën ndonjë specifik pse nuk u pëlqente fundi i shfaqjes, megjithëse seksioni i komenteve ishte më shumë negativ sesa pozitiv.

Ndërsa nuk ka asnjë indikacion që HBO do të xhiroi ndonjëherë sezonin e fundit të Game of Thrones, The Hollywood Reporter paraqet një mundësi.

Autori i Game of Thrones George R.R. Martin ende nuk i ka përfunduar dy librat e fundit në serinë e tij të romaneve, të cilat thuhet se kanë përfundime shumë të ndryshme për shumë nga personazhet.

Është e mundur që HBO mund të bëjë diçka me librat, pasi ata zotërojnë të drejtat për të gjithë serinë e librave, megjithëse nuk ka ndonjë indikacion që rrjeti ka ndonjë plan për ta bërë këtë.

Duke pasur parasysh sa të forta janë reagimet negative për sezonin e fundit, dhe se si WarnerMedia tashmë ka krijuar një precedent në përkuljen ndaj kërkesës së fansave për Justice League të Zack Snyder, gjithçka është e mundur.