Ndarja e çmimeve SAG: Eleganca dhe glamuri pa tepihun e kuq

Ndarja e çmimeve SAG: Eleganca dhe glamuri pa tepihun e kuq

Edicioni i sivjetmë i ‘Screen Actors Guild Awards’ është mbajtur online për shkak të pandemisë së coronavirusit.

Në këtë mënyrë i ka penguar shumë aktore dhe aktorë që të sjellin elegancën dhe glamurin e tyre gjatë parakalimit të rëndomtë në tepihun e kuq.

Megjithatë, shumë prej tyre i kanë shfrytëzuar rrjetet sociale duke u zbukuruar dhe kanë pozuar e shpërndarë imazhe për fansat e tyre.

Viola Davis, Kerry Washington, Nicole Kidman, Emma Corin, Jared Leto e Josh O’Connor, ishin në mesin e atyre që kanë shpërndarë imazhe në rrjetet sociale.