Selena Gomez bën tatuazhin e 15-të dhe është kaq minimalist

Selena Gomez bën tatuazhin e 15-të dhe është kaq minimalist

Këngëtarja shumë e dashur nga publiku, Selena Gomez ka bërë një tatuazh të ri. Ajo ka realizuar një kryq të hollë në kockën e qafës së saj.

Tatuazhi u bë nga artisti i famshëm i tatuazheve Keith Scott “Bang Bang” McCurdy.

Ky nuk është tatuazhi i parë i Gomez dhe me siguri as i fundit.

 

Një nga tatuazhet më të fundit është: fjala “Rare”, një dremitje e albumit të saj më të fundit.

Këngëtarka ka gjithsej 15 tatuazhe, përfshirë kryqin e ri.  Shumë prej tyre përfaqësojnë momente të rëndësishme në jetën e saj, përfshirë datën e transplantimit të veshkës./abcnews.al