Kur Presidenti Meta ulte avionin e parë në Kukës 22 vjet më parë

Kur Presidenti Meta ulte avionin e parë në Kukës 22 vjet më parë

Kryeministri shqiptar Edi Rama sot ka promovuar aterimin e parë civil në Aeroportin e Kukësit. Por në Shqipëri thonë se avionin e parë e uli dhe e ngriti në Kukës Ilir Meta 22 vjet më parë.

“Ilir Meta kur ka ulur dhe ngritur avionin e NATO-s në Kukës, këtu e 22 vite më parë”, shkruan Telnis Skuqi në profilin e tij në Facebook.