Traileri i pjesës së dytë “A Quiet Place” premton shumë përbindësha të ri

Traileri i pjesës së dytë “A Quiet Place” premton shumë përbindësha të ri

Pjesa e dytë e filmit "A Quiet Place" po vjen së shpejti.

Filmi është një vazhdim i hitit të John Krasinski në 2018, megjithëse video përfundimtare për pjesën 2 fillon me një kthim prapa të Lee Abbott, në ditën kur krijesat mbërritën, shkruan ET.

“Çfarë dreqin ndodhi?” ai pyet, duke parë një raport të lajmeve dhe i thuhet në përgjigje, “Një bombë, mendoj”.

Paraqitja shkurtohet përpara dhe ngrihet aty ku u ndërpre filmi i parë, me gruan e tij, Evelyn (Emily Blunt), fëmijët e tyre (Millicent Simmonds dhe Noah Jupe) dhe foshnjën e porsalindur duke lënë shtëpinë e tyre dhe të dilnin në botën e panjohur përtej.

Paramount gjithashtu lëshoi ​​një metrazh të shkurtër të John Krasinski dhe Emily Blunt duke diskutuar pse ky film duhet të shihet në kinema.

“Gjithmonë ishte krijuar për një përvojë teatrale”, thotë shkrimtari-regjisor. “Filmi i dytë është shumë më i madh. Ashtë një film shumë më i frikshëm.”

“Një nga gjërat për të cilën jam më krenar është se njerëzit kanë thënë që filmi ynë është ai që duhet ta shihni të gjithë së bashku,” tha John Krasinski në atë kohë.

Filmi u ribotua një herë të fundit, me John Krasinski duke shkruar, “Thuhet se gjërat e mira u vijnë atyre që presin. Epo … Unë mendoj se kemi pritur mjaft gjatë”, duke njoftuar se pjesa e dytë e filmit vjen në kinema më 28 maj.