Produkti që Jennifer Aniston nuk harron kurrë për kujdesin e saj të lëkurës

Produkti që Jennifer Aniston nuk harron kurrë për kujdesin e saj të lëkurës

Nëse një yll ka hyrë përherë në zemrat e grave dhe është një model për shumë prej tyre, ajo nuk është askush tjetër përveç Jennifer Aniston . 

Aktorja hollivudiane me origjinë greke, e cila hyri në shtëpitë e të gjithëve përmes serialit të suksesshëm televiziv “Ta Filarakia”, i kushton vëmendje dhe vëmendje të madhe rutinës së saj të kujdesit për lëkurën, në mënyrë që ta mbajë atë sa më të freskët dhe rrezatuese.

Edhe edhe pse ajo e ka kaluar pragun e 50 për disa vite tani, ajo përsëri vazhdon të lë përshtypje me paraqitjet e saj dhe fytyrën e saj rinore. Ajo më parë ka zbuluar se çdo natë ajo aplikon një produkt specifik në zonën rreth syve të saj, në mënyrë që të merret me kalimin e kohës mbi të në mënyrë sa më efektive.

Ndërsa dikush do të priste që ylli joshës i Hollivudit të investonte shumë para në produktet e saj të kujdesit për fytyrën dhe lëkurën, produkti që ajo zgjedh është jashtëzakonisht ekonomik dhe secili prej jush mund ta gjejë atë lehtësisht në treg.

Kjo nuk është askush tjetër përveç vazelinës, të cilën Aniston e aplikon nën sytë e saj çdo natë pas heqjes së make-up-it. Ajo pretendon se parandalon krijimin e vijave të holla dhe rrudhave rreth tyre, ndërsa në të njëjtën kohë ka një efekt jashtëzakonisht hidratues.