Ministrja Nagavci sot në Komisionin për Arsim

Ministrja Nagavci sot në Komisionin për Arsim

Sot në ora do të mblidhet Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport dhe Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike.

Në këtë komision do të marrë pjesë edhe Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI), Arbërie Nagavci.

Sipas njoftimit, komisioni do ta shqyrtoj raportin e auditimit të performances “Efektiviteti i ndërlidhjes së arsimit dhe aftësimit profesional me nevojat e tregut të punës.


MË SHUME NGA Aktuale