“Turp për ju”, shteti i Izraelit i drejtohet Bella Hadid në Twitter

“Turp për ju”, shteti i Izraelit i drejtohet Bella Hadid në Twitter

Modelja ka qenë aktive me postime kundër vdekjeve që po ndodhin në Palestinë.

Një ditë pasi modelja Bella Hadid doli në rrugët e NYC për një marshim pro-palestinez, shteti i Izraelit ‘sulmoi’ supermodelen duke thënë se avokimi i saj arriti në thirrjen për “eliminimin e shtetit hebre”, shkruan, WION.

Trajneri zyrtar i vendit e etiketoi Hadid në një cicërimë dhe shkroi, “Kur të famshëm si @BellaHadid avokojnë për hedhjen e hebrenjve në det, ata po avokojnë për eliminimin e Shtetit Hebre”.

“Kjo nuk duhet të jetë një çështje izraelito-palestineze. Kjo duhet të jetë një çështje njerëzore. Turp për ju. IsraelUnderAttack”, shkroi postimi.

Postimi gjithashtu kishte një kapje të ekranit të drejtpërdrejtë në Instagram që Hadid kishte ndarë për protestën e veshur me një fustan tradicional një Keffiyeh dhe një maskë fytyre.

Gigi gjithashtu kishte shpërndarë postime të ngjashme në Pro-Palestine dhe madje edhe kishte shpërndarë postimin e motrës së saj.