Jay-Z padit fotografin që ia keqpërdori imazhet

Jay-Z padit fotografin që ia keqpërdori imazhet

Jay-Z ka paditur fotografin e tij i cili i kishte kryer imazhet e albumeve të tij.

Sipas reperit, ai kishte publikuar imazhe pa lejen e tij.

Jay-Z po kërkon që të ndalohet ky veprim nga ai dhe kërkon t’i marr të hollat që ka fituar nga shitja e tyre.

Kur reperi kishte zbuluar se ai po shiste fotot e tij për mijëra dollarë, ka kërkuar të ndalohej mirëpo që fotografi nuk kishte pranuar.

Akuza e tij është se fotografi ka menduar që mund të bënte çdo gjë më ato imazhe vetëm sepse i ka realizuar ato.